beelive.blogg.se

Heej, Jag läser alla möjliga Jb noveller så jag hade tänkt att börja skriva en egen:) hoppas att ni gillar den!!

Engelska och så....

Kategori: Allmänt

Ni vet att Jb och alla dem i LA pratar Engelska, Men jag kan inte och orkar liksom inte stå och skriva allt på Engelska och alla förstår ju inte all Engelska så vi får väll låtsas att jag skriver på Engelska om ni förstår vad jag menar?! Ps. Nästa kapitel kommer nog ut imorgon, Så nu behöver ni inet fråga det<33

Belive Del 6

Kategori: Allmänt

Tidigare
 

Jag tog upp mobilen och gick in på hans hemsida: Vinnarna av Jb´s 2 gratis konsert biljetter (där man får stå längst fram är..... Hanna Swan & Dani Gill!! Grattis till er 2, Kom till uttagningen " Gatan Loisen 3245 idag kl 15:00.

Jag: Du Dani!!

Dani: Vad?

Jag: Vi kom med!

Dani började skutta runt, Jag visade henne Smset och hon började nästan gråta! ( Kl var 14:30 så vi började gå dit!!

______________________________________________________________________________________________
 
 
Hannas perspektiv
 
 
 
Jag märkte hur glad Dani blev, Jag blev minst lika glad!! Vi tog våra koppar och ställde dem vid ett litet disk-ställe, Sedan gick vi förbi kassan och tackade för kaffet. När vi kom ut så tittade vi oss omkring lite frågsamt (Vi visste inte direkt var vi skulle) Vi tittade åt höger och vänster, När jag tittade till vänster såg jag hur 5-7 tjejer rusade till en ganska lång kö. Jag antog att det var rätt gata så jag tog tag i Danis arm och sedan sprang vi mot kön. Vi ställde oss längst bak i kön.
När vi hade ståt i kön i kanske 20 minuter kände jag att jag började bli lite törstig, Jag sa till Dani att jag bara skulle till närmsta kiosk och köpa en flaska vatten.
Jag gick iväg mot kiosken, När jag hade gått i kanske 2 min kom jag till en liten gång som jag gick in i.
- Aj!!
Jag föll hårt ner mot marken och allt blev svart.....
 
 
Justins perspektiv♥
 
 

Jag kände hur jag krockade med någon, Fasst som tur var så klarade jag mig men den jag krockade med hade föllt ner på marken och jag såg att det var blod previs Hans/Hennes huvud. Jag böjde mig fösöktigt ner för att se hur det var med Hen. När jag lyffte Hens huvud för att det inte skulle ligga mot den hårda marken så såg jag att det inte bara var en helt vanlig person, Nej hon hade klar blåa ögon♥ Jag kände direkt hur det kunde klicka!! 
 
Jag: Hallå, Kan du höra mig?
Hon: J-ja
Jag: Vad heter du?
Hon: Hanna?
Jag: Okej, Jag heter Justin...
Hanna: Omg!! Det är inte sant, Har jag krockat med JUST.....
 

Jag satte handen för hennes mun (Så att inte fansen skulle se mig)
Sedan tog jag hennes hand och hjälpte henne upp.
Jag tog fram en lapp ur min ficka där jag skrev mitt nummer sedan gav jag den till henne och sa "Förlåt för att jag inte såg mig för" Sedan gick jag.
 
 
Hannas perspektiv
 
 

Min mun var bara som ett "O" Eftersom att jag precis hade korckat med Justin! Jag stoppade ner lappen i fickan så att jag kunde kolla på den där hemma.
Jag kom på att jag skulle hämta vatten så jag började halv springa till kiosken men märkte direkt smärtan i mitt huvud, Jag saktade ner farten men gick endå i en ganska så rask tackt. När jag var framme vid kiosken sa jag " Kan jag få 2 flaskor vatten, Tack" Det yog inte lång tid innan en hand sträcktes ut med de jag hade beställt, - 5 pound tack. Jag tog upp 5 pound och gav till mannen, sedan gick jag tillbaka.
..........
När jag kom tillbaka såg jag att Dani stod surt längst fram i kön och väntade på mig (Jag tänkte genast på om jag skulle berätta vad som just hade hänt eller inet, Det fick bli ett nej iafall för ett tag) Jag hade självklart glömt bort att jag hade slagit u huvudet tidigare så jag började springa. 3 sec senare ramlade jag ner på marken och slog i huvudet ännu en gång, Direkt kom Dani oroat fram till mig och hjälpte mig upp till en liten mur där jag kunde sitta, Jag tog fram vattnet och tog typ 5 klunkar vatten. Sedan reste jag mig upp med hjälp av Dani och så gick vi tillbaka till kön. Eftersom att vi stod längst fram i kön så var det bara att tränga mig igenom alla stirrande människor, När vi kom fram till kön satt Jb där och väntade♥♥ Hans ögon var bruna som choklad!! Jag käne hur hela mig pirrade. När vi stod mitt framför honom så gav han oss speciall biljeterna och ett papper med hans autorgaf tillslut fick vi båda en kram av han, Jag märkte att min var äxtra lång<33 Efter det började vi bege oss hem...
........
När jag kom hem så gick jag genast upp på mitt rum och satte igång datan, Jag gick in på twitter och kollade senaste nytt (Justin) "Do not forget my number so you can hear from you what happened to your head;)" Jag kom genast igåg att jag hade fått en lapp av Jb, Den tog jag upp och där såg jag att det stod hans nummer!
____________________________________________________________________________________________
 
Ni vet att Jb är engelsk och så men jag skriver på svenska fasst vi får låtsas att det är på engelska om ni förstår vad jag menar, För jag orkar inte skriva på engenksa!! Ps förlåt att den blev jätte kort men jag hinner inte skriva mer!

Belive Del 5

Kategori: Allmänt

Tidigare
 
 
 

När vi kom av taxin betalade vi 50 pound och sedan tog vi våra flytt lådor och gick in!! När vi kom in sa mamma att mitt rum låg där uppe, Jag gick upp där uppe och såg genast hur vackert det verkligen var!! Det hade svarta väggar och ett stort fönster, Det var redan 2 inbyggda garderober och ett stort skrivbord. Det första jag gjorde var att montera upp sängen och sedan tog jag upp alla mina kläder och satte in i garderoben och sedan min dator som jag satte på skrivbordet. Eftersom att jag hade en egen toallet på mitt rum så ställde jag upp allt smink och alla perfymer där, Sedan ställde jag alla mina skor på skohyllan som jag hade i mitt rum. När jag var klart med ALLT uppackande så gick jag ner till köket och värmde en pizza och så tog jag ett glas cola. Efter det gick jag upp på MITT badrum och tog av sminket och borstade tänderna, Till sist satte jag på min pyamas och la mig i sängen för att sova.

 ___________________________________________________________________________________________

 

Hannas perspektiv

 


Jag vaknade av att fåglarna kvittrade utanför mitt fönster, Jag tog upp mobilen och kollade vad klockan var: 10.21. Jag gick upp ur min säng och gick till fönster, Där rullade jag upp rullgardinerna och öppnade fönstert. Det var en sådan härlig dag som man aldrig skulle glömma! Jag kollade på termometern och den stod på +35. Jag kände att min mage började kurra, Så det var ju självklart dags för lite frukost!! Jag gick ner för den långa trappan och in i köket, Där satt mamma med tidningen och  ett glas kaffe.

 

Mamma: Godmorgon älskling!

Jag: Godmorgon mamma!!

Mamma: Kom och kolla, Jb ska ha en konsert på onsdag!

Jag: Ja jag vet!!

Mamma: Du och Dani kanske vill gå?

Jag: Ja klart vi vill!!

Mamma: Efter frukosten kan du väll säga till Dani att man kan få gratis biljett om man tävlar!!

Jag: Hur då?

Mamma: Jag berättar medans du äter!

Jag: Okej!! :D


Jag tog en macka och ett glas mjölk, Sedan satte jag mig brevid mamma och gjorde sådana där hund ögon och väntade på att hon skule börja berätta.

Mamma: Jo, Du går in på Justins hemsida och går in på inlägget "Wensday" Sedan läser du självklart inlägget. Sedan skriver du i kommentaren "I'm with" Sedan är du med!

Jag: Okej tack mamma<33

Mamma: Det var så lite så, Ät upp nu!!

Jag åt upp min macka så snabbt jag kunde och sedan gick jag upp på mitt rum och valde ut  dagens kläder: Ett par slitna jeans-shorts och en stark rosa linne. Sedan gick jag in i badrummet och borstade tänderna/kammade håret och sminkad mig! Sedan gick jag ner i vardags rummet och satte mig i en av sofforna med min mobil, Och kikade med Dani:

Jag: Tja

Dani: Heeej

Jag: Ska vi va?

Dani: Okej, Vem?

Jag: Var vill du?

Dani: Kanske hos dig?

Jag: Okej! Vi kan vara med i en tävling och vinna gratis biljetter till Jb konserten!!

Dani: Okej coolt!! Kommer om 10 minuter!!

Jag: Okii, Ses xoxo

Dani: Ja ses xoxo


Jag gick  upp på mitt rum och satte mig vid skrivbordet, Sedan startade jag datan och gick in på Jb´s hemsida.  Just som jag skulle börja läsa så knackade det på dörren, Jag sprang ner från trappan och sa "Jag tar det" Sedan gick jag till hallen och öppnade dörren:

Jag: Heej!!

Dani: Heej!

Jag: Nu går vi upp och vinner den där skiten!!

Dani: Ja det gör vi!

 

Jag gick till köket och hämtade en stol som Dani kunde sitta på, Sedan gick vi upp på mitt rum och satte oss vid datan och började läsa. När vi hade läst klart skrev vi i kommentaren "Vi är med: Hanna Swan & Dani Gill" Sedan stängde jag ner datan och vi bestämde oss för att gå och ta en fika. Jag stängde mitt fönster och sedan gick vi ner till hallen, Vi tog på oss våra solbrillor och våra skor sedan gick vi.

.............

Efter en 10 minuters promenad var vi framme vid ett fika ställe som hette "Growie" Vi gick in. Vi gick fram till kassan och beställde var sin kaffe och en liten kaka. 

Jag: Tror du att vi kommer med?

Dani: Ärlig talat så nej det tror jag inte!!

Jag: Men det skulle vara kul!

Jag tog upp mobilen och gick in på hans hemsida: Vinnarna av Jb´s 2 gratis konsert biljetter (där man får stå längst fram är..... Hanna Swan & Dani Gill!! Grattis till er 2, Kom till uttagningen " Gatan Loisen 3245 idag kl 15:00.

Jag: Du Dani!!

Dani: Vad?

Jag: Vi kom med!

Dani började skutta runt, Jag visade henne Smset och hon började nästan gråta! ( Kl var 14:30 så vi började gå dit!!

 

Belive Del 4

Kategori: Allmänt

                Tidigare
 

Jag: Hej, Jag måste berätta något viktigt!

Dani: Vadå?

Jessica: Berätta!!

Jag: Jag ska flytta!!

______________________________________________________________________________________________

 

Hannas perspektiv

 


Jag väcktes av att mamma kom in i mitt rum:

Mamma: Godmorgon gumman, Klockan är 06:00 och du måste upp!!

Jag: Okej jag kommer ner om 5 min!!

Mamma: Okej, Jag gör frukost!

Jag: Vad blir det då?

Mamma: Äggröra och juice?

Jag: Okej!


När mamma hade gått ut ur rummet så gick jag till garderoben och tog min morgonrock, Sedan gick jag ner till köket för att äta. Jag tog fram en tallrick och la upp äggen på, Sedan tog jag ett glas juice. Medans vi åt så pratade jag och mamma:

Jag: Tror du att vi kan komma till Danis hus och hämta dem?

Mamma: Ja, Efter frukosten kan jag ringa Mikaela (Danis mamma)

Jag: Okej tack:D


När jag hade ätit upp så tog jag min disk och satte in de i diskmaskinen! Sedan gick jag in på toaletten och borstade tänderna/Håret, Efter det så satte jag på mig lite maskara och en lipsyl. Sedan gick jag upp på mitt rum och tog på mig dagens kläder: Ett par slitna mörkblåa jeans och en liten bösig linne (vitt)

 

Sedan gick jag in i badrummet och satte upp mitt hår i en hög och tait toffs. Nu var klockan 07.45 och mamma hade ringt Mikaela, Det var okej att vi hämtade dem!! Det var dags att åka så jag tog 5 flytlådor och bar ut i bilen, Mamma tog de andra 5! Sedan hoppade vi in i bilen och körde, På vägen satt jag bara och lyssnade på musik (Justin) När vi var framme vid Danis hus hoppade jag av bilen och plingade på, Dani öppnade. Jag tog 2 flyttlådor och satte i bageluckan, Fasst på deras lådor stod det Familjen Dani och på våra Familjen Hanna! Sedan hoppade vi in i bilen!

 

Danis perspektiv

 


Jag var så himla spänd, Nu var vi påväg till flygplatsen som skulle ta ca 20 minuter innan vi var framme!!

.......... 25 min senare

 

Nu hade vi precis chekat in eller vad man ska säga! Vi gick till närmaste fika plats och satte oss, Jag och Hanna beställde var sin kaffe och en kaka. Mamma och Emma beställde vatten och ett äpple var xD När vi hade ätit färdigt så dukade vi undan våra räster och gick till Gate 9 där vårt flyg skulle komma. När vi hade väntat i ca 2 timmar eller något så kom flyget!! Jag kände hur det pirrade i hela mig:D När vi hade kommit på planet fick jag sätta mig i mitten brevid Hanna och någon gammal dam, Mamma och Emma satt precis bakom oss! Nu skulle flyget starta, Jag och Hanna tog var sitt tuggumi och började tugga. När flyget var uppe i luften kände jag hur jag började på illa! Jag försökte blunda för att illa måendet skulle gå över. (Jag somnade)

........

10 timmar senare landade flyget och det kändes så hilma skönt, Vi alla var utmattade så vi tog våra lådor och sedan stack vi hem, Vi gick ut ur flygplanet och tog var sin taxi hem (familjerna då) Under tiden kikade jag och Hanna:

Jag: Snart hemma:D Jag har hört att vi ska bo precis brevid varandra!!

Hanna: Vad bra:D


Vi satt och chatta i ca 30 minuter sedan var vi hemma! Hem ljuva hem!!! Det var verkligen super fint! Båda Hannas och mitt hus såg lika dana och de låg precis intill varandra!! Vi bestämde oss för att bara ta det lungt ikväll eftersom att vi alla var helt utslagna!!

 

Hannas perspektiv

 

När vi kom av taxin betalade vi 50 pound och sedan tog vi våra flytt lådor och gick in!! När vi kom in sa mamma att mitt rum låg där uppe, Jag gick upp där uppe och såg genast hur vackert det verkligen var!! Det hade svarta väggar och ett stort fönster, Det var redan 2 inbyggda garderober och ett stort skrivbord. Det första jag gjorde var att montera upp sängen och sedan tog jag upp alla mina kläder och satte in i garderoben och sedan min dator som jag satte på skrivbordet. Eftersom att jag hade en egen toallet på mitt rum så ställde jag upp allt smink och alla perfymer där, Sedan ställde jag alla mina skor på skohyllan som jag hade i mitt rum. När jag var klart med ALLT uppackande så gick jag ner till köket och värmde en pizza och så tog jag ett glas cola. Efter det gick jag upp på MITT badrum och tog av sminket och borstade tänderna, Till sist satte jag på min pyamas och la mig i sängen för att sova.

 

 

Ni ser att det ser ut som 2 hus men det största är skälvaste huset och de lite mindre är ett gästhus/rum:D

Fasst Danis hus hade inte det där gästrummet utan det var bara Hanna som hade en tillbyggnad!

 

 

Belive Del 3

Kategori: Allmänt

Detta har hänt
 

Mamma: Hej älskling
Jag: Hej mamma
Mamma: Jag fick ett modejobb i LA idag så imorgon ska vi flytta dit:D
Jag: OMG!! Dani ska också flytta dit imorgon!!
Mamma: Vad kul, Flyget går 09.35!!
Jag: Jag måste upp och snacka med tjejerna!! (skype)
Mamma: Okej men glöm inte att äta middag, Jag måste iväg och säga hejdå till mina kollergor nu kommer hem kanske 21:30 och då ska du ha ätit och gjort dig i ordning!
Jag: Okej hejdå xx<33

Jag gick upp på mitt rum och satte mig genast vid skrivbordet och satte igång datan, Jag loggade in på Skype och märkte att båda var online:D (Dani,Jessica)

______________________________________________________________________________________________

Hannas perspektiv

 

Jag tryckte på ring, Det tog ca 1 minut sedan hade båda tjejerna svarat:

Jag: Hej, Jag måste berätta något viktigt!

Dani: Vadå?

Jessica: Berätta!!

Jag: Jag ska flytta!!

Direkt efter det så la Jessica på, Hon blev offline! Så jag och Dani bestämde oss för att lägga på!

Jag började känna att jag var lite trött så därför gick jag in i badrummet och tog av mig sminket,Borstade tänderna och borstade igenom håret och gjorde en fläta. Sedan gick jag ner till köket och gjorde middag: Köttbullar med makaroner, Till det tog jag ett glas juice. När jag hade ätit i kanske 15 minuter så ställde jag undan allt i diskmaskinen. Sen gick jag in i vardagsrummet och satte på tv:n, De pratade om Jb<33 De sa att Jb skulle ha en konsért nu på onsdag i LA!! Jag tog genast fram mobilen och skrev till Dani: Jb ska ha en konsért på onsdag i... LA!!! Så vi kanske kan gå?<33


Sedan stängde jag av tv:n och gick upp på mitt rum, Jag satte igång datorn och gick direkt in på FB, Där la jag upp en bild på tv:n som jag hade tatt innan och så skrev jag att Jb skulle ha en konsért i LA på onsdag och att jag och Dani kanske kulle dit!!

 

Jessicas perspektiv

 

Jag hadde precis ätit klart och dukat undan maten, Jag gick in i vardagsrummet och satte mig i en fotölj. Sedan tog jag upp mobilen och uppdatera FB och då såg jag Hannas inlägg. Jag kände hur tårarna bara rann ner från kinderna:( Jag kunde inte hålla mig för gråt!! Jag kommenterade Hannas bild: Kommer seriöst sakna dig mest på hela jorden!! Och Dani förståss!!

Efter en stund började jag bli utråkad av att bara sitta framför mobilen så jag tittade på kl och såg att den var 20.54, Jag gick in på toaletten och tvättade bort sminket. Sedan gick jag upp på mitt rum och satte på en film: Mean Girls 2.

 


Hannas perspektiv

 

Eftersom att vi skulle flytta imorgon så tog jag fram 10 flyttlådor! Jag tog 3 st och gick upp på mitt rum, Jag packade ner allt förutom mogon dagens kläder/smink/skor/Hår saker. När jag var klar så tog jag ner de 3 lådorna till vardags rummet sedan tog jag 3 till lådor och gjorde lika dant fasst i mammas rum, Sedan packade jag ihop resten av sakerna i huset.

När jag var helt klar med packandet så gick jag upp på mitt rum och satte på en film: Mean Girls 2. Den var inte speciellt bra så jag satt mest vid mobilen och kikade med Dani:

Jag: Hej!

Dani: Hej, Vgd?

Jag: Ser på film dd?

Dani: Packar!!!

Jag: Okej:D

Dani: Måste sluta nu! Ses imon xoxo<33

Jag: Okej ses xoxo<33

 

Mammas perspektiv (Hannas mamma)

 

Jag hadde precis sagt hejdå till alla mina kollegor. Jag gick ut i bilen och satte mig ner.                                          .........

När jag kom hem så knackade jag på dörren, Men ingen öppnade så jag tog upp nycklarna ur min handväska och låste upp. Sedan gick jag in och tog av mig mina ytterkläder, Sedan gick jag förbi vardags rummet (Jag såg att Hanna hadde packat) Sedan gick jag upp till Hannas rum och sa godnatt och tackade för att hon hadde packat!! (Hon sov typ redan) Sedan gick jag ner till köket och tog mig en smörgos med ett glas mjölk, När jag hade ätit upp gick jag in i badrummet och tog bort sminket, Borstade tänderna och tog en snabbdusch på 10 minuter. Efter det gick jag in i mitt sovrum och så la jag mig.

 

 

 

 

 

Belive Del 2

Kategori: Allmänt

Tidigare:
 

Jag: Oj,Hej Dani!
Dani: Jasså nu märkte du mig!
Jag: Vad gör du här?
Dani: Jag kom hit för att mina föräldrar har bråkat lite....
Jag: Okej, Men du vet att du alltid kan prata med mig!!
Dani: OK, Jag vet inte hur jag ska säga det här men vi ska.... FLYTTA!!
Jag: VAAAA....?
____________________________________________________________________________________________
 
Hannas perspektiv
 
Jag: Du måste skämta?
Dani: Nej:(
Jag: Men var och när åker ni?
Dani: Vi åker imorgon 09.35 till LA!!
Jag: Ok, Ska jag be Jessica att komma så kan vi åka till stan?
Dani: Visst:D
 
 
Jag messade Jessica och bad henne komma till parken NU xD
 
 
Jessicas perspektiv
 

Jag hade precis ätit lunch och då plingade mobilen till:
 

Hanna: Kom till parken nu S.O.S
Jag: Okej kommer om 5 min
 
Eftersom att ingen annan var hemma så behöve jag inte säga till någon!
Jag gick till hallen och tog på mig mina rosa sandaler, Och mina hemnycklar och min mobil. Sedan gick jag.
........
Efter en 10 minuters promenad kom jag fram till parken, Där såg jag Dani och Hanna sitta på en bänk så jag gick fram till dem och började prata:
 
Jag: Hej tjejer?
Dani: Hej
Hanna: Hej, Nu tar vi bussen till stan!
 
Jag följde med tjejerna även fasst jag inte fattade så mycket.
Vi ställde oss på busshållplatsen och väntade, Efter 10 minuter kom  bussen!
 
När bussen släppte av oss kom vi till en affär som hette Gina Tricot och självklart så gick vi in!!
 
Danis perspektiv
 

När vi hoppade av bussen kom vi fram till Gina, Vi gick in.
Direkt när vi kom in så såg jag en vit blus och ett par svarta jeans, Jag frågade de andra tjejerna om de skulle handla men i svars fick jag ett nej. Så jag gick till kassan och ställde mig i kön.
 
Hannas perspektiv
 
 
När Dani hade handlat klart gick vi in till ett fik och satte oss, Vi beställde var sin kaffe och jag och Dani beställde var sin chokladboll, Jessica ville inte ha för hon hade tydligen precis ätit lunch. Under tiden som vi satt och pratade så berättade Dani om att hon skulle flytta, Man såg på Jessi att hon fick några tårar och jag kunde inte heller hålla mig;(
 
Efter någon timme blev klockan 15.36 och min mobil plingade till:
 

Mamma: Hej älskling, Du måste komma hem för vi måste snacka!!
Jag: Okej men jag är i stan så det kan ta 40 min eller något!
Mamma: Okej ta en taxi så ses vi, xoxo<33
Jag: Ja puss xx<33
 

Jag sa till tjejerna att jag var tvungen att sticka, Jag kramade om tjejerna och sa att vi skulle Skype´a senare<33
............
Efter en 30 minuters taxi resa kom jag hem, Jag gick upp för verandan och in genom dörren.
När jag hade tagit av mig mina ytterkläder så gick jag till köket där mamma satt:
 
Mamma: Hej älskling
Jag: Hej mamma
Mamma: Jag fick ett modejobb i LA idag så imorgon ska vi flytta dit:D
Jag: OMG!! Dani ska också flytta dit imorgon!!
Mamma: Vad kul, Flyget går 09.35!!
Jag: Jag måste upp och snacka med tjejerna!! (skype)
Mamma: Okej men glöm inte att äta middag, Jag måste iväg och säga hejdå till mina kollergor nu kommer hem kanske 21:30 och då ska du ha ätit och gjort dig i ordning!
Jag: Okej hejdå xx<33
 

Jag gick upp på mitt rum och satte mig genast vid skrivbordet och satte igång datan, Jag loggade in på Skype och märkte att båda var online:D (Dani,Jessica)
 
 
 
 
 

Belive Del 1

Kategori: Allmänt

Hannas Perspektiv:
 

Jag vaknade av att min väckarklocka rinde, Klockan var 10.00 (Det är lördag)
Jag gick upp till min garderob och tog min morgonrock, sedan gick jag ner till köket där mamma satt och åt frukost.
 
Mamma: Godmorgon solstråle.
Jag: Godmogon mamma.
 
Jag gick till skafferiet och tog mig en macka, Till det tog jag ett glas juice. Efter frukosten gick jag upp på mitt rum och in i badrummet. Jag tog av mig mina kläder och hoppade in i duschen, Jag lät vattnet svepa ner för min blöta kropp. Efter en 15 minuters dusch tog jag en handduk till håret och en till kroppen, Jag gick ut till min garderob för att välja dagens kläder: Eftersom att det var +29 så valde jag ett par jeans-shorts med ett vitt pösigt linne. Sen gick jag in i badrummet och torkade/kammade håret och så satte jag upp det i en donat, Sedan slängde jag bara på lite maskara och ett ljusrosa läppglans.
 
Sen bestämmde jag mig för att gå ner till parken, Så jag gick ner till mamma och sa till henne att jag skulle till parken. Sedan gick jag ut i hallen och satte på mig mina vita converse och ett par solbrillor sedan tog jag min jeans-jacka, Min Iphone och mina hemnycklar. Jag gick ut och låste dörren.
......
Efter en 10 minuters promenad var jag framme vid parken, Jag gick till närmaste bänk och satte mig ner. Efter ett tag märkte jag att det satt någon brevid mig som snyftade:
 
Jag: Hej, Dani?
Dani: Hej:(
Jag: Vad har hänt sötnos?!
Dani: Jag vet inte hur jag ska säga det här men jag ska... FLYTTA!!
Jag: VAAA??
 

Förlåt att det blev ganska kort, Men i fortsättningen ska delarna bli längre!! Skriv i kommentaren vad ni tyckte!! Puss på er så ses vi<33
 

Karaktärer

Kategori: Allmänt

Hanna är huvudrollen!
 
  
Hanna:
18 år
Dotter till Emma
________________________
 
Jessica
18 år
Bästis till Hanna,Dani
________________________
 
Dani
18 år
Bästis till Hanna, Jessica
______________________
 
Emma
36 år
Mamma till Hanna
____________________________
 
Justin Bieber
18 år
Kändis
____________________________
 
Ps. Hannas perspektiv kommer visas mest (Nästan hela tiden)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.